Βραβεία Ίρις 2018: Live Streaming

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, που και φέτος θα φιλοξενηθεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, αποτελεί το κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς. Το σύνολο της κινηματογραφικής κοινότητας συγκεντρώνεται σε μια εορταστική βραδιά, για να τιμήσει τις ταινίες της περασμένης χρονιάς και τους συντελεστές τους.

Φέτος, για πρώτη φορά, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Streaming, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να μοιραστούν λεπτό προς λεπτό την αγωνία, τη συγκίνηση και τη χαρά των παρευρισκομένων.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, οικοδεσπότες της Τελετής, υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη λάμψη, ανατροπές, χιούμορ και πολλή μουσική από τον Σπύρο Γραμμένο και την μπάντα του.

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές, θα είναι η βράβευση του ελληνικής καταγωγής μουσικοσυνθέτη Alexandre Desplat, για την προσφορά του στην 7η Τέχνη. Ο Alexandre Desplat, κέρδισε  πρόσφατα το δεύτερο του Όσκαρ, για τη μουσική της ταινίας «The Shape of Water».

Πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι όπως πάντα οι Έλληνες κινηματογραφιστές που θα τιμήσουν και θα τιμηθούν από τους συναδέλφους τους, για την καλλιτεχνική τους απόδοση στις φετινές υποψήφιες ταινίες.

Η ζωνταντή μετάδοση της Τελετής Απονομής των Βραβείων Ίρις 2018, θα γίνει τη Δευτέρα, 23 Απριλίου, στις 21:00, από το site της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, στο ακόλουθο link:

Βραβεία Ίρις 2018, Live Streaming

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.