Το Party του Ελληνικού Κινηματογράφου

ΤΟ PARTY ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

 

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και οι Νύχτες Πρεμιέρας, στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, γιόρτασαν για ακόμα μια χρονιά την έναρξη της χειμερινής κινηματογραφικής σεζόν, συστήνοντας στο κοινό 22 Ελληνικές ταινίες που πρόκειται να προβληθούν στις αίθουσες ως το επόμενο καλοκαίρι.

Το party του Ελληνικού Κινηματογράφου, έλαβε μέρος στο νέο εντυπωσιακό χώρο του Μεταλλουργείου, όπου μετά την προβολή των 22 teaser και trailer, η DJ Κατερίνα Καραλή διασκέδασε το κοινό, μέχρι αργά το βράδυ, με εξαιρετικές μουσικές. Αρωγός στην ψυχαγωγία των παρευρισκόμενων ήταν το ξεχωριστό ιρλανδέζικο ουίσκι Jameson.

Με τη συμπαράσταση της COSMOTE TV, Μέγα Χορηγού και την υποστήριξη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, εγκαινιάστηκε η νέα κινηματογραφική σεζόν, πλούσια σε αριθμό εγχώριων παραγωγών, που διαθέτουν εύρος στη θεματολογία και το ύφος, ικανό να καλύψει κάθε προτίμηση και το κυριότερο, είναι γεμάτες φρεσκάδα και ταλέντο.

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, εύχεται την καλύτερη δυνατή πορεία, σε κάθε μία από τις Ελληνικές ταινίες που πρόκειται να βγουν στις αίθουσες.

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.