Film Factory 2016: Save the Date

akadimiawhite_small

FILM FACTORY 2016

Η γιορτή του κινηματογράφου επιστρέφει!

Νέα στέγη: Ταινιοθήκη της Ελλάδος, 17-18-19/12

SAVE THE DATE!

Το Film Factory, ο επιτυχημένος θεσμός της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, φέτος αλλάζει στέγη. Μετακομίζει στην Ταινιοθήκη στις 17-19 Δεκεμβρίου, παρέα με τους βραβευμένους κινηματογραφιστές της ΕΑΚ και πλήθος άλλων προσκεκλημένων.

Το Film Factory διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά φέτος. Το πείραμα που ξεκίνησε το 2012, έχει γίνει πλέον ένας πολυαναμενόμενος θεσμός που κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με ενδιαφέρουσες παράλληλες δράσεις και διεθνείς παρουσίες.

Πρωταγωνιστές βέβαια, είναι πάντα οι βραβευμένοι κινηματογραφιστές της χρονιάς, που καλούνται να παραδώσουν αφιλοκερδώς σεμινάρια και εργαστήρια, ο καθένας στον τομέα του, δημιουργώντας γέφυρες γνώσης κι εμπειρίας, με τη νέα γενιά συναδέλφων.

Για δεύτερη χρονιά, περιλαμβάνει και το Film Factory Short Film Fund, τον διαγωνισμό χρηματοδότησης ταινιών μικρού μήκους, που διοργανώνουν η ΕΑΚ και ο OTE TV.

Το τριήμερο σεμιναρίων, εργαστηρίων και προβολών θα είναι όπως πάντα δωρεάν και ανοιχτό στο κοινό.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.