To Party του Ελληνικού Κινηματογράφου

MVI_1160.MOV.Still230

Ήταν μια υπέροχη βραδιά αφιερωμένη στο ελληνικό σινεμά! Το Party του Ελληνικού Κινηματογράφου που διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ (Πειραιώς & Ερμού, Θησείο), ήταν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη σινεφίλ γιορτή, την οποία στήριξε θερμά το κινηματογραφόφιλο κοινό της πόλης.

MVI_1160.MOV.Still034

Στο πάρτι, το οποίο πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις μεγάλου μήκους ελληνικές ταινίες που θα δούμε την κινηματογραφική σεζόν 2015-2016, προβλήθηκαν τα trailers 26 ελληνικών φιλμ. Την παρουσίαση, την οποία έκανε η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη, πλαισίωσαν μουσικά οι Ex-Girlfriend’s Perfume, το μουσικό σχήμα που νίκησε σε δύο διαγωνισμούς της πλατφόρμας ανάδειξης νέων ελλήνων καλλιτεχνών, Jumping Fish της Cosmote: τον Δεκέμβριο του 2014 ως Jumping Fish Artists με το κομμάτι «Cache Cache» και τον περασμένο Μάιο ως opening act του Robbie Williams στο Rockwave Festival. Αμέσως μετά την προβολή των trailers, ανέβηκαν στη σκηνή οι Imam Baildi, ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά συγκροτήματα της νέας γενιάς, ξεσηκώνοντας το κοινό με την αστείρευτη έμπνευση και ενέργειά τους. Έπειτα, τη σκυτάλη πήρε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, σε ένα dj set που κράτησε ως αργά.

MVI_1160.MOV.Still101

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Ο OTE TV είναι Μέγας χορηγός της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και του 21ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που είσασταν εκεί!

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.