Βραβεία Ίρις 2020: Έναρξη Υποβολής Υποψηφιοτήτων

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΙΡΙΣ 2020

ΞΕΚΙΝΟΥΝ!

 

 

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΙΡΙΣ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

 

Λίγο μετά τα 10α γενέθλιά της, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου καλεί όλους τους κύριους παραγωγούς των ταινιών της χρονιάς (μικρού και μεγάλου μήκους, μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και animation)* να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους ως την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 για τα Βραβεία Ίρις της χρονιάς! Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να επικοινωνήσουν το συντομότερο μαζί μας στα [email protected] και [email protected], ώστε να λάβουν τις φόρμες υποψηφιότητας και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και για όλα τα υλικά που θα πρέπει να συνοδεύουν τις υποψήφιες ταινίες.

 

Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλους!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΑΚ

 

* Προϋποθέσεις για την αποδοχή της υποψηφιότητας μιας ταινίας, σύμφωνα με τον κανονισμό, είναι: α) να είναι ελληνικής παραγωγής ή συμπαραγωγής, β) να διαθέτει πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (δεκτή με αριθμό πρωτοκόλλου της σχετικής αίτησης) και γ) να έχει κάνει πρώτη δημόσια προβολή σε κινηματογραφική αίθουσα (εμπορική ή σε φεστιβάλ) από 01.01.2019 έως 31.12.2019.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.