Τα Βραβεία Ιρις 2020, σε live streaming

Βραβεία Ίρις 2020, στο Ψηφιακό Κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση

Δελτίο Τύπου

 

Στο κλίμα της δυναμικής παρουσίας των Ελληνικών ταινιών που συνεχίζουν τα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο, βρίσκοντας εναλλακτικούς, ψηφιακούς δρόμους για να συναντήσουν το κοινό τους, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου (ΕΑΚ) και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, προσαρμόζουν την Τελετή Απονομής των Βραβείων Ίρις 2020 στα νέα δεδομένα, διοργανώνοντας την σε live streaming. Με σεμνότητα και σεβασμό, όπως απαιτούν οι υπάρχουσες συνθήκες, αλλά τιμώντας τους υποψήφιους συντελεστές για τις υπέροχες ταινίες που μας πρόσφεραν.

Τα μέλη της ΕΑΚ πήραν ήδη ξανά τη σκυτάλη και ψηφίζοντας ηλεκτρονικά ως την Κυριακή 12 Απριλίου, θα αναδείξουν τους νικητές των φετινών Βραβείων Ίρις. Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, και τα μέλη της Έλλη Τρίγγου και Χρήστος Λούλης, θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα, με την συμβολαιογράφο κ. Ουρανία Μικρού να εποπτεύει τη διαδικασία, την Τρίτη 14 Απριλίου στις 16:00, από το κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube (www.youtube.com/onassisfoundationchannel) και τα Social Media της ΕAK (www.facebook.com/greekfilmacademy και www.instagram.com/hellenicfilm)

Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε θερμά τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση για την πολύτιμη 10ετή συνεργασία, το ΕΚΟΜΕ για τη θερμή υποστήριξη των δράσεων μας, την Digi8 που έδωσε και πάλι τη δυνατότητα στα μέλη μας να παρακολουθήσουν τις ταινίες μέσω ψηφιακής πλατφόρμας και την ΕΡΤ, χορηγό επικοινωνίας των φετινών Βραβείων Ίρις.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ:

Onassi Stegi

Hellenic Film Academy YouTube

Facebook

Instagram

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.