Athens Film Factory 2015 – Πλήρες Πρόγραμμα

FF_300Χ250

Το Athens Film Factory 2015, που διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, ξεκινά το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου. Οι βραβευμένοι κινηματογραφιστές της χρονιάς θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Περαιώς 256) για ένα τριήμερο εργαστηρίων και σεμιναρίων.

Στις παράλληλες δράσεις του τριημέρου, συμπεριλαμβάνονται προβολές ταινιών, έκθεση κινηματογραφικής αφίσας, σεμινάριο για το color grading και  ημερίδα για εκπαιδευτικούς.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του Film Factory, θα ολοκληρωθεί άλλο ένα στάδιο του διαγωνισμού χρηματοδότησης ταινιών  μικρού μήκους, με την ανακοίνωση των 6 project που θα περάσουν στη φάση mentoring.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται με την αρωγή του OTE TV, Μέγα Χορηγού της ΕΑΚ, την υποστήριξη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και τη συνεργασία του Θεάτρου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, του Ινστιτούτου Γκαίτε, του τμήματος Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου και της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.
Ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία, την Authorwave, το Costa Navarino και την Groupama Ασφαλιστική.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα του τριημέρου:

Film Factory 2015, Πλήρες Πρόγραμμα

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.