To Party του Ελληνικού Κινηματογράφου

Invitation_Party_EAK_2015

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και με την υποστήριξη της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, με μεγάλη χαρά προσκαλούν το σινεφίλ κοινό στο Πάρτι του Ελληνικού Κινηματογράφου, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21.30, στο Παλαιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ (Πειραιώς & Ερμού, Θησείο). Μέγας χορηγός είναι ο OTE TV.

Το πάρτι είναι αφιερωμένο στο ελληνικό σινεμά και πραγματοποιείται με αφορμή τις μεγάλου μήκους ελληνικές ταινίες που θα δούμε την κινηματογραφική σεζόν 2015-2016. Μαζί λοιπόν θα ρίξουμε μια πρώτη ματιά στα trailers των ελληνικών φιλμ που θα προβληθούν προσεχώς – την παρουσίαση θα κάνει η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη. Αμέσως μετά, ξεκινά το πάρτι: θα γιορτάσουμε το ελληνικό σινεμά με ένα σπέσιαλ live με τη ξέφρενη ενέργεια των Imam Baildi και τις μελωδίες των Ex Girlfriend’s Perfume, που αναδείχτηκαν νικητές στον περσινό διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote. Μετά τη συναυλία, θα ακολουθήσει DJ set με τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες
Πότε: Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 21:30
Πού: Παλαιό Αμαξοστάσιο, Πειραιώς & Ερμού (απέναντι από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων)
Είσοδος ελεύθερη

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.